15 İlin İl Halk Sağlığı Hizmetleri Müdürleri Gaziantep'te toplandı

   Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından dördüncüsü düzenlenen "Halk Sağlığı Hizmetleri Bölge Değerlendirme Toplantısı'' nın açılışı 16 Kasım’da Gaziantep'te gerçekleştirildi. Halk Sağlığı Genel Müdürü Prof.Dr.Sedat Kaygusuz başkanlığında 2 gün süren toplantıya, Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanları, 15 ilin İl Sağlık Müdürleri ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanları katıldı.

Büyütmek için resme tıklayın

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından dördüncüsü düzenlenen "Halk Sağlığı Hizmetleri Bölge Değerlendirme Toplantısı'' nın açılışı 16 Kasım’da Gaziantep'te gerçekleştirildi. Halk Sağlığı Genel Müdürü Prof.Dr.Sedat Kaygusuz başkanlığında 2 gün süren toplantıya, Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanları, 15 ilin (Gaziantep, Adana, Adıyaman, Batman, Bingöl, Elazığ, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Malatya, Mardin, Mersin, Osmaniye, Siirt, Şanlıurfa) İl Sağlık Müdürleri ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanları katıldı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Beytullah Şahin " Gaziantep ilimizde gerçekleşen bu toplantımıza 15 ilin il sağlık müdürleri ve halk sağlığı başkanları davet edildi. Bakanlığımız Halk Sağlığı Genel Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen bu toplantımızda ki amacımız,  kişinin doğumundan vefatına kadar geçen sürede yaşamının tüm evresinde yer alan Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün faaliyetlerinin, Gaziantep ve diğer illerdeki değerlendirmelerini yapmak, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunarak daha sağlıklı bir toplum için hedeflerimizi geliştirebilmek adına faaliyetler gerçekleştirmek." dedi.

20 Kas 2023 - 17:31 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.