Mustafa Yılmaz gözlerini kaybetti

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanlığı ve Devlet Bakanlığı Mustafa Yılmaz, bir inşaattan fırlayan tahta parçalarının gözüne çarpması sonucu iki gözünü kaybetti.

TBMM'de 18, 19, 20, 21 ve 22'nci dönemlerde milletvekili olarak görev yapan, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı ve Devlet Bakanlığı yapan Mustafa Yılmaz, 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi'nden  Gaziantep  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuştu. Evli, iki çocuk babası olan yılmazın başına talihsiz bir olay geldi. Sevilen Politikacı Yılmaz, bir inşaattan fırlayan tahta parçalarının gözüne gelmesi sonucu 2 gözünü de kaybetti.

GAZİANTEP’İN SEVİLEN SİYASETÇİSİ YILMAZ

Uzun yıllar Milletvekilliği yapan Mehmet Yılmaz her kesim tarafından sevilen bir politikacıydı. TBMM'de 18, 19, 20, 21 ve 22'nci dönemlerde milletvekili olarak görev yapan, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı ve Devlet Bakanlığı yapan Mustafa Yılmaz, 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi'nden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuştu. Yılmaz evli ve iki çocuk babasıdır.

2 GÖZÜM SADECE YÜZDE 5 GÖRÜYOR
Devlet eski Bakanı Yılmaz, “Ankara’da bir Prof. Arkadaşım beni ameliyat etti ancak iki gözümde sadece yüzde 5 görüyor. Çok talihsiz bir kaza geçirdim. Gözlerimi kaybetmem beni çok sarstı” dedi.

08 Eki 2023 - 15:16 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.