Türkiye Kupası'nda 5'inci tur kuraları

Türkiye Kupası'nda 4. turu geçen Beşiktaş ve Galatasaray'ın yanı sıra, turnuvaya 5. turdan itibaren katılacak olan Fenerbahçe ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu.

Türkiye Kupası 5. tur eşleşmeleri belli oldu. Kura çekimi, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.

Orhan Saka Konferans Salonu'nda saat 15.00'te gerçekleşen kura çekimine, federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

5. Eleme turunda toplam 32 takım seri başı sistemine göre eşleşti ve müsabakalar tek maç eleme sistemine göre seri başı takımların sahasında oynanacak.

İşte eşleşmeler:

Fenerbahçe-İstanbulspor

Trabzonspor-Samsunspor

Beşiktaş-Şanlıurfaspor

Galatasaray-Keçiörengücü

Sivasspor-Esenler Erokspor

Ankaragücü-Tuzlaspor

Fatih Karagümrük-Uşakspor

Giresunspor-Karacabey Belediyespor

Kayserispor-Gençlerbirliği

Adana Demirspor-Rizespor

Alanyaspor-Eyüpspor

Başakşehir-Göztepe

Antalyaspor-Manisa FK

Gaziantep FK-Boluspor

Kasımpaşa-Ümraniyespor

Konyaspor-Bodrumspor

Maç tarihleri netleşti

Türkiye Kupası, 5. tur karşılaşmaları 20-21-22 Aralık tarihlerinde oynanacak.

11 Kas 2022 - 15:45 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.